Forplejning til patienter

Der tilbydes forplejning 6 gange om dagen. Her kan du se hvad dagskosttilbud omfatter.

Morgenmaden:
Buffet med øllebrød, havregrød, surmælksprodukter (A38, yoghurt), mysli og cornflakes.
Tilbud om rugbrød, grovbrød/rundstykker med ost, marmelade.
Drikkevarer: Juice, mælk, kaffe og te.

Formiddag:
Grønsager og frugt
Drikkevarer: Kaffe/te og saftevand

Middag:
Den varme mad består af en hovedret og en biret.
Hovedretter veksler mellem forskellige kød, fjerkræ og fiskeretter.
Tilbehør: kartofler, ris eller pasta.
Hver dag tilbud om salater, grønsager og surt.
Biretten: suppe, frugtgrød, frisk frugt, dessert mv.
Drikkevarer: Vand

Eftermiddag:
Grovbrød eller grovboller hvor til der kan vælges smøreost, marmelade, honning eller frugtpålæg.
Søndag serveres kage.
Drikkevarer: Kaffe/te og saftevand

Aften:
Buffet med en let/lun ret, 2 hold pålæg hvor det ene hold er fisk eller æg
Salatbuffet bestående af 4 forskellige ingredienser og en hjemmelavet dressing.
Rugbrød, groft brød og grove flutes
Drikkevarer: Mælk og vand

Sen aften:
Grovbrød, grovboller, knækbrød, hvor der kan vælges smøreost, marmelade, honning eller frugtpålæg til.
Fredag serveres fedtfattig kage, lørdag almindelig kage.
Onsdag serveres sandwich med fyld fx skinke, tun eller æg
Drikkevarer: Kaffe/te og saftevand

Menuplaner

Se de aktuelle menuplaner for Psykiatrien

    Opdateret 30. september 2013