Mærkedage og højtider

Fødselsdage
Til fødselsdage serveres enten boller og kakao eller lagkage eller kringle til eftermiddagsmåltidet efter borgerens ønske.

Fastelavn
Der serveres fastelavnsboller til eftermiddagsmåltid

Påskefrokost
En hverdag op til påsken serveres en særlig frokostmenu så det enkelte plejecenter har mulighed for at afholde påskefrokost 

Dronningens fødselsdag 16. april
Der serveres lagkage til eftermiddagsmåltid

Store bededag
Der serveres hveder m/smør aftenen før Store bededag

Sankt Hans
Sankt Hans aften markeres med en sommermenu til aftensmåltiden,

Høstfest
En hverdag i september serveres en 3 retters menu, så det enkelte plejecenter har mulighed for at afholde høstfest 

Mortensaften
Andesteg m/kartofler, skysauce, rødkål, asier
Risalamande m/kirsebærsauce
Der serveres kage til sen aften.

Julefrokost
En hverdag i december inden jul serveres julefrokostmenu.
Der serveres sild m/løg, karrysalat, fiskefilet m/remoulade, grønlangkål m/medister, let saltet flæsk, brunede kartofler, rødbeder. Risalamande m/kirsebærsauce og småkager

Lucia
Markeres med lune æbleskiver

Højtider
Der bliver taget højde for højtider, hvor der udarbejdes separate menuplaner i forhold til ”almindelig” tradition.

Opdateret 5. november 2013